Известие

Collapse
No announcement yet.

Идея защо примигва АБС лампата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идея защо примигва АБС лампата?

Някой може ли да даде идея от какво може да примигва лампата аз АБС на 156. Единствено мога да го свържа с това, че започна да го прави след като минах по кофти релси с по-височка скорост. Само искам да кажа, че АБС си бачка безотказно!!!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Кофти връзка на някой от датчиците вероятно.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ай, са кажи къде са тея датчици.
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

На главините на търкалата.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos Покажи съобщение
          Ай, са кажи къде са тея датчици.
          Това са тези който отчитат движението на колелото - като махнеш гумата и виждаш един черен кабел влизаш в главината зад диска - захваща се с 10ка болт към главината - 4 общо са за всяко колело.
          Понеже ти се е появило след неравност по пътя е логично да се каже че е нещо от тях......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Най-интересното за мен е, че лампата присветва само когато колата се движи и друса... Когато снощи карах по равен асфалт не мигаше... Луда работа. Най-много да си го оставя да ми свети (поне докато си работи - пробвах доста пъти и всеки един път си работеше безотказно).
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos Покажи съобщение
              Най-интересното за мен е, че лампата присветва само когато колата се движи и друса... Когато снощи карах по равен асфалт не мигаше... Луда работа. Най-много да си го оставя да ми свети (поне докато си работи - пробвах доста пъти и всеки един път си работеше безотказно).
              Направи си диагностика кой датчик е

Comment

Щом е станало след сътресение,провери първо конекторите.Самите датчици трудно ще дефектират от едното друсане.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                X